Menu

Natuursteen

Natuursteen is een eeuwenoud met een bijzondere luxe uitstraling dat weinig onderhoud behoeft. We kunnen natuursteen in diverse kleuren en maten leveren. Je kunt ze krijgen in geslepen, gekapt, gezaagd of getrommeld. Tevens beschikken wij ook een groot assortiment keien, obelisken en diverse split- en grindsoorten.

Edelstenen

Halfedelstenen zijn mineralen van miljoenen jaren oud. Door hun kleurenpracht geven zij uw tuin een fraaie uitstraling, u kunt deze gebruiken voor decoratie van uw tuin, pad, vijver, waterornament en aquarium.

Wij hebben daarom een zeer exclusieve selectie halfedelstenen tot ons assortiment toegevoegd zoals: Alpencalciet, roze Kwarts of diverse kleuren glasbrokken. U bent van harte welkom om bij ons een kijkje te nemen in onze showtuin. 

Flagstones

Flagstones staan ook bekend als stapstenen. Dit zijn eigenlijk gebroken natuursteen tegels waar een onregelmatige vorm verkregen door het splijten van gelaagd gesteente. Hierdoor zijn er vele soorten verkrijgbaar en bestaan meestal uit kwartsiet, kwartszandsteen of leistein. De natuur heeft de flagstones een zeer eigen uiterlijk geven herkenbaar door hun kleur- en nuanceverschillen. Daarnaast zijn flagstones een investering voor je eigen toekomst gezien deze stenen alleen mooier worden door de jaren heen. Deze ambachtelijke steen wordt niet alleen gebruikt voor een terras maar voor de creatievelingen onder ons word deze mooie steen ook gebruikt voor muurtjes, trappen of bijvoorbeeld bloembakken.

B. Strumpel B.V.

Aannemer van grond-, sloop- en straatwerken. Transport - Verhuur van grondverzetmachines voor particulieren en bedrijven.

Vragen of interesse?

Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in Soest!

Contact